Sudedamosios dalys: gliukozės sirupas, cukrus, želatina, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), vaisių ir augalų koncentratai: dygminų, obuolių, vingrūnių, ridikėlių, citrinų, saldžiųjų bulvių, morkų, juodųjų serbentų, erškėtuogių), kvapiosios medžiagos, dažikliai (antocianinas), glajinė medžiaga (bičių vaškas, baltas ir geltonas), karnaubo vaškas, invertuoto cukraus sirupas.
Maistinė vertė (100g): energinė vertė – 1459 kJ / 343 kcal; riebalai – <0,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1g; angliavandeniai – 77g, iš kurių cukrų – 46g; baltymai – 6,9g; druska – 0,07g.