Sudedamosios dalys: gliukozės sirupas, cukrus, želatina, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, PIENO rūgštis, tirštiklis (pektinas), natūralūs dažikliai (juodieji serbentai, juodosios morkos, ciberžolė, dažiniai dygminai, raudonieji ridikėliai, raudonosios vynuogės, vyšnios, citrinos, vingrūnės), kvapiosios medžiagos, glajinės medžiagos: bičių vaškas, baltas ir geltonas, karnaubo vaškas.
Maistinė vertė (100g): energinė vertė – 1439 kJ / 339kcal; riebalai – 0,1g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1g; angliavandeniai – 77g, iš kurių cukrų – 48g; baltymai – 5,5g; druska – 0,2g.