Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, IŠRŪGOS, čederio SŪRIS (PIENAS, bakterijų kultūros, druska, fermentai), kukurūzų krakmolas, druska, maltodekstrinas, rapsų aliejus, kvapiosios medžiagos, IŠRŪGŲ baltymų koncentratas, alyvpalmių aliejus, stabilizatorius (E508), tešlos kildymo medžiaga (E339), rūgštis (E270), kukurūzų sirupo kietosios medžiagos, lipnumą reguliuojanti medžiaga (E551), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), aromato ir skonio stipriklis (E621), dažiklis (E110*), kultivuotas nugriebtas PIENAS, autolizuotas mielių ekstraktas, PASUKOS, hidrolizuoti SOJŲ baltymai, mėlynasis SŪRIS (PIENAS, bakterijų kultūros, druska, fermentai), tirštikliai (E412, E415), nikotinamidas (niacinas), geležies (II) sulfatas, tiamino mononitratas (vitaminas B1), riboflavinas (vitaminas B2), folio rūgštis. *Gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.
Paruošimo instrukcija. Paruošimui reikės: 4 šaukštų sviesto arba margarino, 6 stiklinių vandens, 1/3 stiklinės pieno. Į puode verdantį vandenį suberkite makaronus ir virkite 7 minutes arba kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami. Tada nupilkite vandenį ir sudėkite makaronus į keptuvę. Įdėkite sviesto arba margarino ir leiskite visiškai išsilydyti. Įpilkite pieno, suberkite prieskonius, išmaišykite ir mėgaukitės.
Maistinė vertė neparuošto / paruošto (100 g): energinė vertė – 1598/2707 kJ/ 382/647 kcal; riebalai – 5,9/33,8g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 2,2/19,1g; angliavandeniai – 67,6/69,1g, iš kurių cukrų – 7,4/8,8g; skaidulinės medžiagos – 4,4/4,4g; baltymai – 13,2/16,2g; druska – 2,13/2,87g.