KVIETINIAI miltai, maltodekstrinas, druska, IŠRŪGOS, modifikuotas kukurūzų krakmolas, čederio SŪRIS (kultivuotas PIENAS, druska, fermentai), kalio druska, natūralios kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra SEZAMŲ), mielių ekstraktas, svogūnų milteliai, dažiklis (E160b), bekono riebalai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), tirštiklis (E412), hidrolizuoti SOJŲ baltymai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E270), paprikų ekstraktas, prieskoniai, saulėgrąžų aliejus, tirštiklis (E415), nikotinamidas (niacinas), geležies (III) fosfatas, tiamino mononitratas (vitaminas B1), riboflavinas (vitaminas B2), folio rūgštis.
Paruošimo instrukcija. Paruošimui reikės: 2 šaukštų sviesto arba margarino, 6 stiklinių vandens, ¼ stiklinės pieno. Į puode verdantį vandenį suberkite makaronus ir virkite 7 minutes arba kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami. Tada nupilkite vandenį ir sudėkite makaronus į keptuvę. Įdėkite sviesto arba margarino ir leiskite visiškai išsilydyti. Įpilkite pieno, suberkite prieskonius, išmaišykite ir mėgaukitės.