Daugiau nei aštuonis dešimtmečius Duplo džiugino skonio receptorius ir kėlė šypsenas visame pasaulyje. Tai ne tik šokolado batonėlis, bet ir įspūdinga patirtis, nostalgiškas skanėstas ir paprastų, bet skanių ingredientų galios įrodymas.
1935 m. gimęs kūrybingame Pietro Ferrero galvoje, Duplo pradėjo savo kelionę Italijoje pavadinimu Pinguino, kurį įkvėpė pingvino forma. 1964 m. jis įgijo dabar jau kultinį pavadinimą Duplo, atspindintį dvigubus vaflių sluoksnius. Nuo pat pradžių Europoje šio batonėlio populiarumas sparčiai augo, užkariaudamas širdis ir skonį visame pasaulyje.
Tačiau kuo šis iš pažiūros paprastas šokolado batonėlis toks žavus? Magija slypi tekstūrų ir skonių sąveikoje. Įsivaizduok, kad kramtai traškią, erdvią vaflinę plokštelę, kuri pereina į švelnų, lengvą lazdyno riešutų įdarą, o visa tai padengta sodriu pienišku šokoladu. Kiekvienas elementas papildo kitą, sukurdamas skonio simfoniją, kuri privers tave grįžti vėl ir vėl.
Atskiros porcijos - dar vienas genialus sprendimas. Puikiai tinkantis greitam pasimėgavimui, Duplo yra idealus skanėstas bet kur ir bet kada. Nesvarbu, ar nori pasistiprinti po pietų, ar saldžiai užbaigti dieną, šis skanėstas suteiks saldžią ir malonią akimirką!
Šiandien Duplo tebėra pasaulinis fenomenas, kuriuo mėgaujasi milijonai žmonių visame pasaulyje. Jo sėkmė - tai kokybiškų ingredientų, nesenstančių skonių derinių ir įsipareigojimo teikti džiaugsmą saldžiomis akimirkomis įrodymas. Taigi, kai kitą kartą ieškosi skanėsto, kuris būtų ir pažįstamas, ir žavus, griebk Duplo ir leiskis į gardų nuotykį. Galbūt sužinosi, kodėl šis mažas šokoladinis batonėlis pavergė skirtingų kartų širdis.