Sudedamosios dalys: gliukozės sirupas, cukrus, želatina, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinos rūgštis, pieno rūgštis; dekstrozė, kvapiosios medžiagos, dažantys maisto produktai (juodieji serbentai, juodosios morkos, saldžiosios bulvės, ridikėliai, obuoliai, morkos; citrinos sulčių koncentratas, dažikliai: kurkuminas, amoniakinė karamelė, briliantinis mėlynasis FCF; alyvpalmių aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, baltas ir geltonas, karnauba vaškas.
Maistinė vertė (100g): energinė vertė – 1423 kJ / 335 kcal; riebalai – 0,1g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1g; angliavandeniai – 76g, iš kurių cukrų – 47g; baltymai – 5,3g; druska < 0,2g.