Makaronai (KVIETINIAI miltai, modifikuotas krakmolas, alyvpalmių aliejus, KVIEČIŲ GLITIMAS, druska, glicerinas, SOJŲ aliejus, vanduo, emulsikliai (E322 (SOJŲ), E475), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E501, E500, E339), tirštiklis (E412), antioksidantai (vitaminas E, E306), kvapiosios medžiagos, rūgštis (E330)), padažas ((fruktozės – gliukozės sirupas, vanduo, pomidorų pasta, cukrus, kvapiosios medžiagos (vištienos), svogūnai, aromato ir skonio stipriklis (E621), kvapiosios medžiagos (aitriųjų paprikų), česnakai, SOJŲ padažas, aitriųjų paprikų milteliai, druska, aitriųjų paprikų padažas, modifikuotas krakmolas, paprikų ekstraktas (kapsaicino ekstraktas), dažiklis (E150c), juodieji pipirai, cinamono milteliai, kario mišinys (kario milteliai, maltodekstrinas, druska, gliukozė, ant grotelių keptos vištienos prieskoniai (druska, mielių ekstraktas, maltodekstrinas, aromato ir skonio stiprikliai (E631, E627), lipnumą reguliuojanti medžiaga (E551), cukrus, rūgštis (E296), alyvpalmių aliejus), aromato ir skonio stipriklis (E635)), fermentacijos milteliai su pieno rūgšties bakterijomis (Lactococcus lactis subsp. lactis, kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas)), skrudinti baltieji SEZAMAI, skrudinti juodieji SEZAMAI. Gali būti PIENO, MIEŽIŲ, RUGIŲ, AVIŽŲ, RIEŠUTŲ ir KIAUŠINIŲ pėdsakų.
Paruošimo instrukcija: sudėkite makaronus į 600 ml verdančio vandens ir virkite 5 minutes. Palikite 8 šaukštus vandens, įdėkite padažą ir prieskonius, gerai išmaišykite ir mėgaukitės.