Aštru Naujiena

Ramenas SAMYANG (CREAM CARBONARA), 140g

SAMYANG »

2,99 

Liko 135

Aprašymas

Sudedamosios dalys: makaronai 71,8% (KVIETINIAI miltai, rafinuotas alyvpalmių aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, modifikuotas tapijokos krakmolas, druska, emulsiklis (E422), SOJŲ pupelių aliejus, išgrynintas vanduo, emulsikliai (E322 (SOJŲ), E471), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E501(i), E500(i)), miltų apdorojimo medžiaga (E339(ii)), tirštiklis (E412), antioksidantas (E330), žaliosios arbatos skonio aliejus), padažas 18,6% (vanduo, cukrus, SŪRIO padažas, vištienos skonio milteliai (sudėtyje yra GLITIMO, SOJŲ), vištienos kvapioji medžiaga (sudėtyje yra GLITIMO, SOJŲ), nenugriebto PIENO milteliai, aromato ir skonio stipriklis (E621), SOJŲ pupelių aliejus, aitriųjų paprikų milteliai (sudėtyje yra SOJŲ), svogūnai, mielės, raudonųjų pipirų milteliai (sudėtyje yra SOJŲ), česnakai, raudonųjų pipirų sėklų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, druska, bespalvis aitriųjų paprikų ekstraktas, paprikų ekstraktas, pipirų milteliai (sudėtyje yra SOJŲ), kario milteliai (sudėtyje yra GLITIMO, SOJŲ)), prieskoniai 9,6% (nenugriebto PIENO milteliai, PIENO milteliai, cukrus, druska, mocarela SŪRIO milteliai, SVIESTO milteliai, įvairių SŪRIŲ milteliai (čederio, kamambero, gaudos), SOJŲ pupelių aliejus, petražolės). Gali būti SALIERŲ, GLITIMO turinčių javų, VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, ŽUVŲ, PIENO, MOLIUSKŲ, GARSTYČIŲ, RIEŠUTŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, SEZAMŲ SĖKLŲ ir SOJŲ pėdsakų.

Paruošimo instrukcija: sudėkite makaronus į 600 ml verdančio vandens ir virkite 5 minutes. Palikite 8 šaukštus vandens, įdėkite padažą ir prieskonius, gerai išmaišykite ir mėgaukitės.

Maistinė vertė (100 g): energinė vertė – 1636 kJ/ 391 kcal; riebalai – 12,1g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,4g; angliavandeniai – 62,5g, iš kurių cukrų – 6,4g; skaidulinės medžiagos – 3,6g; baltymai – 7,8g; druska – 2,75g.

Papildoma informacija

Grynasis kiekis

140 g

Kilmės šalis

Laikymo sąlygos

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo produkto nuotraukos patalpintos svetainėje