Ryžių virtinukai (ryžiai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), etilo alkoholis), ramenas (KVIETINIAI miltai, modifikuotas tapijokos krakmolas, druska, alyvpalmių aliejus, emulsiklis (E322 (SOJŲ)), SOJŲ aliejus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E450, E500, E501, E339), tirštiklis (E415), antioksidantas (E306), dažiklis (E101), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), žaliosios arbatos kvapioji medžiaga), prieskoniai (cukrus, dekstrinas, aitriųjų paprikų milteliai, gliukozė, cukrus, druska, paprikų ekstraktas, SEZAMŲ aliejus, SOJŲ padažo milteliai, hidrolizuoti augaliniai baltymai, druska, pomidorų milteliai, modifikuotas krakmolas (E1414), česnakų milteliai, svogūnų milteliai, išrūgų milteliai (PIENAS), mielių ekstraktas, aromato ir skonio stipriklis (E621), juodųjų pipirų milteliai, dažiklis (E160c), kario milteliai). Gali būti GLITIMO ir VĖŽIAGYVIŲ pėdsakų.
Paruošimas: ryžių virtinukus pavirkite vandenyje keletą minučių, tada suberkite rameno makaronus ir dar pavirkite. Nupilkite vandenį ir suberkite prieskonių pakelį, gerai išmaišykite.