Cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, išrūgų milteliai (iš PIENO), augaliniai riebalai (alyvpalmių, taukmedžių), PIENO riebalai, emulsikliai (E322 (SOJŲ), E476), apelsinų aliejus, kvapioji medžiaga. Gali būti RIEŠUTŲ ir GLITIMO pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 25 %. Pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14 %. Produktas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
100 g/ml:
Energinė vertė – 2179 kJ/ 521 kcal; riebalai – 28g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17g; angliavandeniai – 60g, iš kurių cukrų – 59g; skaidulinės medžiagos – 2,4g; baltymai – 5,8g; druska – 0,27g.