Sudedamosios dalys: PIENAS, cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, augaliniai riebalai (alyvpalmių, taukmedžių), emulsikliai (E442, E476), kvapiosios medžiagos. Gali būti RIEŠUTŲ ir KVIEČIŲ pėdsakų. Pieninis šokoladas: kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 20 %. Pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 20 %. Produktas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė – 2232 kJ/ 534 kcal; riebalai – 30g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18g; angliavandeniai – 57g, iš kurių cukrų – 56g; skaidulinės medžiagos – 2,1g; baltymai – 7,3g; druska – 0,24g.